fbpx

Пловдив – Западен

  • Home
  • /
  • Пловдив – Западен

ПЛОВДИВ - ЗАПАДЕН

Обектът има Акт 16

С бързи темпове започна строителството на най-новия жилищен комплекс в район „Западен”, който е без аналог под тепетата заради иновативните решения в проекта. След първата копка на новата сграда на PIMK Build за отрицателно време, строителите вече започнаха да наливат и основата на новото здание.

Това, което се откроява в проекта е, че комплексът ще съчетае нови и модерни жилища с удобството на самостоятелен двор и то в най-зеления район на Пловдив. Към това трябва да се добави и уникалната гледка към Родопите, която се откроява от дворните места, които са разположени на първите етажи в секциите. Общият брой на апартаментите с двор са седем.

Комплексът ще бъде от затворен тип, като ще има 5 жилищни секции с по 6 етажа, а общият брой на апартаментите е 92. Секция „А” ще бъде с по два апартамента на етаж, а останалите секции ще са с четири жилища на едно ниво. Голяма част от апартаментите са с южно изложения и прекрасна гледка към Родопите. Всяка секция е оборудвана с модерен и надежден асансьор на „Лифтком”, а в сутеренните нива има обособени гаражи и паркоместа за всички жилища. Друго голямо предимство на комплекса е, че ще има собствена детска градина с голям двор за игра.

Пимк Билд - Пловдив, район Западен

Разгледайте снимки от различните етапи на строителството на сградата!

Сградата на Пещерско шосе
Район Западен

Privacy Policy Settings

Call Now Button