fbpx

West Park Residence

  • Home
  • /
  • West Park Residence

West Park Residence, Пловдив

до 1050 /кв.м

Етап – Акт 16!

Четвъртият проект на PIMK Build стартира в новия луксозен квартал на Пловдив, намиращ се на метри от гориста местност и Гребния канал!

Новият жилищен комплекс ще бъде короната в перлата на квартала, който става все по-предпочитано място за живот. Това се обуславя от прекрасната локация, която е близо до основни пътни артерии, но и на метри от парк „Отдих и култура”. Сградата ще се намира на бул. „6 септември” на 100 метра от водата на Гребната база, близо до отбивката към хотела. Ще бъде изградена и екопътека, която да води директно до една от любимите дестинации на пловдивчани.

Това, което отличава комплекса е, че той ще бъде на три етажа с мансарда, а партерните жилища ще имат самостоятелни дворни места. Концепцията на PIMK Build е комплексът да задоволи максимално желанията на бъдещите собственици на апартаменти – акцент ще е просторът, зеленината и спокойствието.

Теренът няма да се застроява до максималните си показатели, като ще бъдат обособени зони за отдих, както и детска площадка. Цялото паркиране ще бъде подземно, като то ще е осигурено на 120 %!

Обектът има Акт 16

West Park Residence, Пловдив
West Park Residence, Пловдив

Етажни разпределения

ПОДЗЕМЕН ЕТАЖ

СЕКЦИЯ А

НЯМА СВОБОДНИ

СЕКЦИЯ Б

СЕКЦИЯ В

Апартамент В23

Изба В 10
Изба В 11
Изба В 18
Изба В 25

ПМ 78
ПМ 79

СЕКЦИЯ Д

НЯМА СВОБОДНИ

СЕКЦИЯ Е

НЯМА СВОБОДНИ

31.01.2022 

Локация

Privacy Policy Settings

Call Now Button