fbpx

WAVE Residence

S o f i a

от 1620 /кв.м с ДДС

ЗА ИНФОРМАЦИЯ:

0877 000 900

office@kmv-bg.com

Жилищната сграда ще бъде изградена на ул. „проф. Георги Брадистилов“ до входа на Минно-Геоложки университет и на 2 минути пешеходно разстояние от  Метростанция „Г. М. Димитров“, основни спирки на наземен градски транспорт, непосредствено до Витоша парк-хотел, Технически университет- София и всички висши учебни заведения в района, парк „Студентски град“ и големи хранителни вериги.

Проектът ще включва търговски площи, заведение, аптека, учебни зали, подземно паркиране на две нива и жилищна площ разположена на 8 етажа и общо 5 входа, в които ще се помещават едностайни, двустайни, тристайни и четиристайни имоти с изключително благоприятни изложения и максимално удобни разпределения. Отоплението в сградата ще бъде решено на ТЕЦ.

Освен с отличната локация и богатия избор на имоти, сградата ще се отличава и със забележителна архитектура, висок клас на изпълнение и луксозно завършени общи части и фасада, което ще направи проекта привлекателен за всеки, който търси перфектния нов дом в отлична градска среда.

Закупуването на имот в сградата е обвързано с покупка на мазе и паркиране по избор /подземно паркомясто или гараж/.

WAVE RESIDENCE, гр. СОФИЯ.

Локация: гр. София, ул. „проф. Георги Брадистилов“
Площ на парцела: 6 458 кв.м.
РЗП: 25 979 кв.м.

Начало на строителството –  01.2022 г.
Срок за завършване –  03.2024 г.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ТУК

Privacy Policy Settings

Call Now Button