fbpx

Sunset Green Residence

  • Home
  • /
  • Sunset Green Residence

Sunset Green Residence
Пловдив

Sunset Green Residence е най-новият модерен жилищен комплекс в предпочитания иновообразуващ се квартал,  непосредствено до Гребната база.

Комплексът е разположен до перлата в портфолиото на PIMK Build –  WestParkResidence 1 и 2. Sunset Green Residence се състои от 5 сгради. Композицията от обемите създава уютен и просторен вътрешен двор, който ще е изцяло озеленен и развит като паркова среда.  Цената е повече от изгодна за този клас жилища – до 690 евро на кв.м.

Предвидени са детски площадки в две зони от комплекса, които ще са изцяло на разположение на живеещите там. Средновисока и висока растителност е предвидена по цялата периферия на имота, както и около детските площадки.

Паркирането, типично за този район, ще е изцяло подземно, като са осигурени с 20% повече паркоместа от необходимите.

Проектирани са общо 142 апартамента, като освен стандартните апартаменти, акцент тук пада и върху наличието на няколко мезонета. Един от тях е с прилежаща веранда и собствен двор с изглед към вътрешните пространства на комплекса.

Приземният етаж е решен изцяло с апартаменти, към които са развити частни веранди и дворни пространства, отделени изцяло със зеленина помежду си и с външната инфраструктура.

Архитектурата е модерна, изчистена и съобразена с останалите комплекси на PIMK Build в района с цел изграждане на еднородна визия, но и същевременно различаваща се среда на обитаване. Фасадите широкоформатен гранитогрес, който придава стил и топлина. Всички външни климатични тела са скрити в специално разработени като дизайн перфорирани решетки, които ще са и част от акцента във фасадата. Заложената дограма е Reynaers. Проектът е на архитектурно бюро: STUDIO FRAME DESIGN, като водещ проектант в новия комплекс е арх. Борислав Георгиев.

ЕТАЖНИ РАЗПРЕДЕЛЕНИЯ

Privacy Policy Settings