fbpx

София – Сливница

  • Home
  • /
  • София – Сливница

СОФИЯ, бул.Сливница

до 800 /кв.м

Сградата има Акт 15

Зданието, строено от PIMK Build, са намира на бул. „Сливница”, съвсем близо от друг основен булевард – „Европа”. Не е за подценяване, че мястото е удобно за бързо придвижване, както с кола, така и с градски транспорт, а в същото време е достатъчно близо до централната градска част. Сградата е на метри от автобусна спирка, през която минават линиите 42 , 51, 54, 81, 106,309, а в близост има и станция на метрото. Разстоянието до ЦУМ и центъра на София е 4,7 км, а до Западен парк е едва 700 метра. Друго предимство е, че локацията на жилищата е на тихо място, далече от градския шум.

Жилищният комплекс разполага с три входа. Два от тях са с по 8 етажа, а третият е с един по-малко. Всеки е с отделен асансьор на доказаната марка „Лифтком”. Под всички входове има партерни етажи с магазини и гаражи. Търговските площи са големи, с отделни помещения по три метра височина, ел и ВиК инсталация, както и собствени санитарни възли. Всички гаражи в подземията са с ролетни врати.

Комплексът разполага с голям избор от апартаменти, като големина, разположение и изложение. В двата високи входа на последния етаж има мансарди с големи тераси, разполагащи с гледка към Витоша. Големите апартаменти са над 120 кв.м., като те разполагат с два санитарни възела, две спални, дневна и трапезария.

Сградата се издава на: под на замазка, стените на мазилка, ВиК до тапа, елинсталацията до ключ, а терасите са с алуминиеви парапети и гранитогрес. На всеки апартамент има монтирани климатични стойки и входна врата. Външната изолация е изключително качествена, с дебелина 10 см, а подбраните цветове на сградата я отличават от останалите постройки в района.

Privacy Policy Settings

Call Now Button