fbpx

Пловдив – Дунав

  • Home
  • /
  • Пловдив – Дунав

ПЛОВДИВ, бул. Дунав

В сградата има свободни магазини, гаражи и подземни паркоместа.

Обектът има Акт 16

Първата копка на сградата в район „Северен” бе направена през юли 2017 година. Тя се намира на бул. „Дунав” 196, в близост до новия булевард „Северен”. 7-етажаната сграда е на тихо, но в същото време комуникативно място, което го прави особено атрактивно за живеене.

Строителната фирма, която работи по обекта е доказана в своята област – „Арнаудов Билд”, проектът е дело на архитект Васил Шилев.

Проектът представлява седеметажна сграда, като в нея има и два терасовидни етажа, както и подземен паркинг. Към сградата има отделен бетонен комплектен трансформаторен пост.

Жилищният комплекс е монолитен, като има стоманобетонна носеща конструкция с ограждащи стени от тухла. Направена е топлоизолация по външните стени, покрива и еркерите по проект на ЕЕТИЕС.

Сградата се обслужва от два асансьора на „Лифтком”, като има и стълбища със странично осветление. Сутеренното ниво е с подход от юг чрез рампа с електронна врата и съдържа 36 паркоместа, 1 абонатна и 22 избени помещения, както и евакуационна стълба.

На партерния етаж има 15 гаража, от които 5 двойни, както още 15 паркоместа. Общият брой на паркоместата и гаражите е за 71 коли в рамките на целия комплекс.

На етажа се намират още 3 офис помещения, както и отделна стая за колела и детски колички. На втория и третия етаж има по 12 апартамента. Разположението на четвъртия и петия етаж е с 10 апартамента, а на шести и седми етаж са по 8 апартамента ; на първи и втори терасовиден етаж са по 5 апартамента. Общият брой на апартаментите е 70.

„Предимствата на тази сграда на първо място е качественият строеж. Кварталът е един от най-спокойните, в достатъчна близост до центъра. Апартаментите са широки, светли с добро разпределение. Изключен е проблемът с паркирането, като има осигурени 100 % паркоместа”, обясниха инвеститорите.

Privacy Policy Settings

Call Now Button