fbpx

Южен 4

PARIS GARDEN

до 890 /кв.м

Сграда 1 и 2 – кота 0

Започва изграждането на нов жилищен комплекс в сърцето на квартал Кючук Париж. Той се отличава с модерен дизайн и функционалност, разположен в центъра на район „Южен“ – близо до Първо РУ.

Районът, където ще се построи комплексът, е в среда с множество обществени обекти – детски градини, училища, болници, хипермаркети, в близост до основни пътни артерии с удобен достъп до градски транспорт.
Проектът предвижда жилища ,търговски площи и подземен паркинг, разпределени в 8 сгради на площ от 21 декара. Комплексът предлага голямо разнообразие от жилища – едностайни, двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти, както и търговски обекти с различна квадратура. Паркирането е осигурено на 100% – гаражи и паркоместа.

На територията равномерно са разпределени голям брой зелени площи.

„Разпределенията са функционални, без компромисно малки помещения и неизползваеми пространства. Постигнат е минимален процент общи части като в същото време е осигурен лесен и удобен достъп до всички обекти”, обясняват проектантите на новия комплекс.

Жилищните сгради ще бъдат реализирани на три етапа. Първият ще започне през ноември, като той предвижда три сгради с 11, 13 и 15 етажа. В партерните етажи са разположени 8 търговски обекта, а на останалите – общо 238 апартамента с голям избор на разпределения, разположение и площи. Всички обекти са обезпечени с места за паркиране на партерно ниво или в подземния паркинг.


Подземни паркоместа


Външни паркоместа

ЛОКАЦИЯ

Privacy Policy Settings

Call Now Button