fbpx

Южен 3

Южен 3

до 740 /кв.м

Етап:

Секция А до Е – среда на строеж

Секция Ж до М – кота 0

Новият комплекс „Южен 3“ се намира в непосредсtвена близост до вече строящия се обект на PIMK Build, от югоизточната страна на кръстовището между бул. „Александър Стамболийски” и „Димитър Талев”. Двата проекта са изготвени в композиционна цялост, като се образуват просторни отстояния между отделните обеми, така че да се осигури максимален комфорт на живеене.

Настоящия проект включва 2 структури от по 6 сгради на сключено застрояване и 2 свободно стоящи сгради, с общо за тях подземно ниво. В имота са предвидени, освен озеленени терени, зони за висока растителност. Северно от комплекса се предвиждат терени за паркова среда, спрямо Общият устройствен план на Пловдив.

Приземният етаж е решен с гаражи и площи за обществено обслужване. В композицията на обемите са проектирани две нискоетажни сгради за търговски дейности – супермаркет и ресторант.

Южен 3

За бъдещите обитатели на комплекса е осигурено над 100 % паркиране, което е разпределено между подземен паркинг, приземни гаражи и паркоместа по терена, по-голямата част от които ще са със засенчващи перголи.

Комплексът разполага с 609  апартамента – от едностайни до четиристайни апартаменти.

Инвеститорът залага на удобни и комфортни жилища с функционални размери на помещенията. Апартаментите основно са 2-стайни, с квадратура средно около 60-65 кв.м, също така 3-стайни и няколко броя 4-стайни жилища. Около 20% от апартаментите ще са студиа – с едно общо помещение за живеене, отделно преддверие и баня.

Южен 3
Южен 3

С цел изграждане на еднородна визия, архитектурата е модерна и съобразена с комплекса на PIMK Build, разположен северозападно от новия обект. Фасадите са изчистени, като по терасите са използвани два вида материал – стъкло и метал, перфорираните решетки скриват външните климатични тела. Позволявайки повече осветеност, заложени са френски прозорци – на 15 см от готовия под в стаите. Разположението на сградите е съобразено по такъв начин, че да не позволява видимост от един апартамент в друг.

Новият комплекс съчетава уютни жилищни площи, обслужващи пространства, функционална инфраструктура и търговски части, обградени от възможно най-много озеленяване.

Етажни разпределения

СУТЕРЕН / ПАРКОМЕСТА

ЛОКАЦИЯ

Privacy Policy Settings

Call Now Button